Meubilair op maat is niet zomaar een tafel die een maat groter of kleiner is. Maatwerk is heel anders. Wij begrijpen maatwerk: vakkundig werk volgens uw wensen, afgestemd op uw wensen. Dit alles samen met goed advies, uitstekende service, dat is wat we bedoelen met maatwerk. Binnen enkele minuten maken wij samen met u een schets op basis van uw wensen. Na goed advies wordt uw droommeubel door eigen timmerwerk geproduceerd. Zo bereikt u de snelste route, de beste kwaliteit en een exclusieve voorziening waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Bijvoorbeeld: aangezien uw meubelen volledig op maat worden gemaakt, kunnen wij er ook rekening mee houden dat uw elektrische apparaten ook zijn geïnstalleerd. U kunt bijna alle details zelf specificeren zodat ze in uw meubelen gebruikt kunnen worden. Zo kunnen wij voor u een uniek product maken. Voor maatwerk is een maatwerk schrijnwerk onmisbaar. Geen enkele externe schrijnwerkerij kan deze combinatie evenaren. Hierdoor worden levertijden en transport aanzienlijk verkort. Wij kunnen direct wijzigingen aanbrengen en nodigen u als klant uit om de voortgang tijdens de productie te volgen.

Kortom, wij doen er alles aan om van uw wensen een perfect product te maken. Dat is het belangrijkste bij t’ Oud Hout

 

Bel ons of stuur ons een e-mail voor meer informatie of voor uw eigen persoonlijke schets van Bart. Wij nodigen u van harte uit voor een kopje koffie. Goed advies is de beste manier om uw droommeubilair te bemachtigen.

Join Our Community

Receive the latest info from Corgan, download free plans, and even post your own!

Check Our Projects

Range of Services